Càritas inaugura a Cornellà un nou punt d’acollida per a persones sense recursos

El director de l’entitat a Barcelona, Salvador Busquets, ha recordat que les llars ateses a la Zona Pastoral 4 han augmentat un 20’5% entre gener i setembre del 2022, en comparació amb el 2021

Càritas Diocesana de Terrassa va acollir a famílies ucraïneses
Càritas Diocesana de Terrassa va acollir a famílies ucraïneses.

Càritas Diocesana de Barcelona ha inaugurat un nou espai d’acollida i acompanyament social per a persones sense recursos a Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat). L’espai està situat a la parròquia de Sant Ildefons de Cornellà i ajudarà a 2.848 llars i a 6.870 persones que viuen a la Zona Pastoral 4: agrupa les ciutats de L’Hospitalet i Cornellà, el districte de Sants-Montjuïc de Barcelona, el barri de Les Planes de Sant Joan d’Espí i Ca Vidalet d’Esplugues.

El director de Càritas Diocesana de Barcelona, Salvador Busquets, ha recordat que les llars ateses a la Zona Pastoral 4 han augmentat un 20’5% entre gener i setembre del 2022, en comparació amb el 2021. “La pujada del preu de la vida i la impossibilitat d’accedir a lloguers assequibles està situant a moltes famílies al límit”, ha indicat.

Busquets ha explicat que més de la meitat de les famílies de la Zona Pastoral 4 viuen en una llar insegura: de relloguer, sense contracte o amb l’amenaça de desnonament, entre d’altres. Ha destacat que un 78’6% d’aquestes persones, encara que estan en edat laboral, no tenen treball i que un 21’4% no arriben a fi de mes malgrat tenir treball (sempre temporal o precari).

(Visited 51 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari