L’ANC convoca una manifestació contra la reforma de la sedició a Barcelona

L’Assemblea Nacional Catalana ha acusat el PSOE i a ERC de reformar el Codi Penal per “castigar la mobilització independentista als carrers i penalitzar més còmodament fets com els de l’1-O”

Manifestació de l'ANC a Barcelona per la Diada (Assemblea Nacional de Catalunya)
Manifestació de l'ANC a Barcelona per la Diada (Assemblea Nacional de Catalunya).

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha convocat una manifestació el 6 de desembre, dia de la Constitució espanyola, per protestar contra la reforma del delicte de sedició, pactada entre el PSOE i ERC. “No podem tolerar cap pacte amb Espanya per empresonar-nos!”, ha expressat l’entitat independentista en la convocatòria. Junts i la CUP també han rebutjat la reforma.

“Vist que la reforma del delicte de sedició té un doble objectiu no dissimulat, com és castigar la mobilització independentista als carrers i penalitzar més còmodament fets com els de l’1-O per ocupar instal·lacions o edificis, no podem deixar que aquest projecte de llei tiri endavant i menys encara amb els vots dels nostres representants polítics”, ha indicat l’ANC.

La manifestació es durà a terme el 6 de desembre a Barcelona a partir de les 12.00 hores. La marxa acabarà al Palau de la Generalitat.

(Visited 131 times, 1 visits today)

avui destaquem

1 comentari a “L’ANC convoca una manifestació contra la reforma de la sedició a Barcelona”

Feu un comentari