La Fiscalia acusa David Fernández de fals testimoni

En el judici per ocupar la seu del PP el 2017, l'excupaire ha negat que es produís cap concentració a l'edifici

David Fernàndez
David Fernàndez

El fiscal ha demanat que s’investigui l’exdiputat de la CUP David Fernández per un delicte de fals testimoni arran de la seva declaració en el judici d’aquest dimecres a sis membres d’Arran per ocupar la seu del PP el 2017. Durant el judici, celebrat al jutjat penal número 17 de Barcelona, els militants acusats de l’organització de l’esquerra independentista han negat que impedissin l’accés o la sortida de l’edifici, però la fiscalia ha considerat que Fernández, que ha declarat com a testimoni a petició de la defensa, ha mentit en la seva declaració.

L’activista i membre de la junta d’Òmnium Cultural ha explicat que va anar a la seu del PP “com a activista de la CUP, per petició d’Arran” i que hi va assistir amb l’exdiputada de la formació anticapitalista Anna Gabriel “per si hi havia algun incident i es necessitava mediació”, situació que ha negat que es produís. Fernández també ha assegurat que “ningú va entrar a la seu del PP”, però les imatges enregistrades per les càmeres de seguretat mostren una quinzena de joves entrant al vestíbul del local, un espai situat entre la porta del carrer i l’interior de la seu.

No obstant això, l’excupaire ha afirmat, preguntat pel fiscal, que “ni darrere del vidre ni en el vestíbul hi havia cap concentració”, motiu pel qual el ministeri  públic ha demanat la deducció del seu testimoni. Serà el jutge de la causa, en la sentència, qui resolgui si envia o no Fernández a judici per fals testimoni.

(Visited 139 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari