Justícia concedeix el tercer grau a Millet per raons humanitàries

La Fiscalia estudia si presenta recurs un cop tingui els informes mèdics sobre l'expresident del Palau

Declaració de Millet als jutjats
Declaració de Millet als jutjats

El Departament de Justícia de la Generalitat ha concedit el tercer grau a l’expresident del Palau de la Música Fèlix Millet per raons humanitàries a causa dels seus problemes de salut, dos anys i quatre mesos després que ingressés a Brians 1 per complir condemna per l’espoliació de l’entitat cultural.

Segons ha informat Efe, la junta de tractament de la presó ha acordat que només hagi d’anar a la presó a dormir de dilluns a dijous, en aplicació de l’article 104.4 del reglament penitenciari que permet flexibilitzar el règim dels interns que pateixen malalties greus per “motius humanitaris”.

Fins ara, el jutge de vigilància penitenciària sempre ha rebutjat que l’expresident de la institució accedeixi al règim obert argumentant, entre d’altres, que Millet no ha pagat encara la responsabilitat civil imposada per la sentència de l’Audiència de Barcelona, que es va fer pública el 2018.

La Fiscalia està estudiant si presenta recurs contra el tercer grau, un cop tingui accés als informes mèdics que fonamenten la decisió de la junta de tractament, avalada pel Departament de Justícia, que des de fa unes setmanes pilota la consellera Gemma Ubasart.

(Visited 54 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari