La presidenta de l’ANC obté una plaça al Departament de la Presidència

Dolors Feliu cobrarà més de 5.000 euros mensuals pel nou càrrec que ha aconseguit

  Dolors Feliu, presidenta de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC)
  Dolors Feliu, presidenta de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC).

  La presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), Dolors Feliu, ha aconseguit una plaça com a funcionària al gabinet jurídic del Departament de la Presidència del govern de la Generalitat, encapçalat per la consellera Laura Vilagrà. Segons ha avançat EFE, la plaça va publicar-se el 13 de setembre, dos dies després de la Diada de Catalunya, quan Feliu va carregar contra els partits independentistes i va instar el president de l’executiu català, Pere Aragonès, a fer la independència o convocar eleccions.

  La líder de l’ANC és funcionària del cos d’advocats de la Generalitat -requisit indispensable per optar a la plaça- i, concretament, s’ha convertit en la responsable de suport i relacions consultives de la Direcció General de Serveis Consultius i Coordinació Jurídica del Gabinet Jurídic del Departament de la Presidència. Una plaça per la qual cobrarà més de 5.000 euros mensuals segons les taules retributives que corresponen als funcionaris de la Generalitat.

  Feliu ha ocupat des del 2011 diversos alts càrrecs a la Generalitat: del 2011 al 2019 va ser directora general de Serveis Consultius i, des del 2019 al 2021 va ocupar el càrrec de directora general de Drets i Afers Constitucionals. Fonts de l’ANC consultades per EFE han assenyalat que la plaça que ha aconseguit Feliu és “inferior” a la resta de càrrecs que ha ocupat i que requereix “menys dedicació”, de manera que “tindrà més temps per a l’activisme” en defensa de la independència.

  (Visited 216 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari