L’entorn de Borràs victimitza Dalmases

El sector més proper a la líder de Junts, Laura Borràs, ha sortit en bloc en defensa de la seva mà dreta i diputat al Parlament, Francesc de Dalmases, a qui diverses dones acusen d’assetjament i abús de poder.

El politòleg Ramón Cotarelo ha insinuat que les acusacions podrien ser falses, mentre que el tinent d’alcalde del Port de la Selva, Roger Pinart, ha acusat les diputades de Junts que van denunciar intimidacions de Dalmases d’anar en contra del partit.

L’activista Salvador Ribot, que va fer una vaga de fam per protestar contra la reforma de la llei sobre l’ús del català a les escoles, ha assenyalat els mitjans per “acarnissament” contra Dalmases i ha considerat que la presumpció d’innocència del diputat no s’està respectant com caldria.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.