Clausurat a Lloret un taller il·legal amb més de 90.000 joguines falsificades

La Policia Local i la Policia Nacional desmantellen el negoci i el responsable queda en llibertat provisional

Joguines falsificades comissades a Lloret de Mar

Agents de la Policia Local de Lloret de Mar i de la Policia Nacional han desmantellat un taller de fabricació de joguines d’imitació on han comissat més de 90.000 articles falsificats.

L’establiment, que va ser clausurat el passat mes de setembre, era també el punt de venda d’aquest negoci il·legal, el responsable del qual és home de 44 que va ser detingut i està acusat d’haver comès un delicte contra la propietat industrial. Després de declarar en un jutjat de Blanes, va quedar en llibertat provisional.

La manca de llicències per a desenvolupar activitats laborals en el local és l’origen d’aquesta investigació, arran de la qual les marques perjudicades, alertades per la Policia Nacional, van presentar denúncies.

El local disposava d’un espai per emmagatzemar productes i d’un altre per a produir-los, dotat amb distintius de les marques imitades. Els agents hi van comissar també albarans i joguines que, per les petites dimensions de les seves peces i la manca de controls, podrien ser perilloses per als nens.

(Visited 112 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari