Què és el primer que ha fet Jordi Eroles en tornar a TV3?

Una piulada contra Joaquín Sabina. Jordi Eroles, que durant molt temps havia estat redactor de la secció de política dels informatius de TV3, va ocupar el càrrec de cap de Comunicació del Departament d’Acció Exterior i Govern Obert quan se’n va fer càrrec Victòria Alsina, en representació de JxCat. En marxar del govern els consellers de Junts, Eroles va ser cessat i el passat 2 de novembre es va reincorporar a la televisió pública com a redactor de l’equip d’edició del 324. L’endemà va fer dues piulades: una, per elogiar Gerard Piqué, i l’altra, per criticar Sabina.

La crítica al cantautor va ser un comentari a una notícia del propi 324 on treballa. Al perfil oficial d’aquest canal televisiu es va anunciar que “Sabina reapareix amb la gira ‘Contra todo pronóstico’ i farà parada a Barcelona. El comentari d’Eroles va ser: “Per bombardejar-la?!?! O clavar-nos ganivetades a tots els catalans?!?!”. Hi va afegir una emoticona traient fum del nas.

La piulada que va dedicar al futbolista del Barça li agraïa “tot el que ens has donat”, li desitjava “molta sort en aquesta nova etapa fora dels terrenys de joc” i la tancava amb un “Visca el Barça i visca Catalunya!!!!”.

La nova presidenta de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, Rosa Romà, va anunciar en la seva primera compareixença al Parlament de Catalunya que es preocuparia perquè els periodistes de TV3 i Catalunya Ràdio complissin el Llibre d’Estil de la casa que els prohibeix emetre opinions que puguin perjudicar la imatge dels mitjans on treballen. No ho ha fet. Tampoc es pot esperar d’ella que li recrimini a Eroles que continuï comportant-se com el cap de Comunicació d’una conselleria independentista quan des del 17 d’octubre el presentador d’un nou programa diari de TV3 el comença cridant “puta nit i bona Espanya!”. Es veu que és una gràcia!

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.