Sánchez nega cap contacte per pactar el retorn de Puigdemont

El president assegura des de Portugal que en cap moment ha enviat cap delegació a Bèlgica

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha negat negociacions amb Carles Puigdemont. D’aquesta manera respon a la carta que l’expresident de la Generalitat de Catalunya va publicar el cap de setmana passat, en què assegurava que l’havia visitat gent del PSOE donant-li expectatives de bon tracte, amb la reforma del delicte de sedició al Codi Penal.

Sánchez ha estat taxatiu i ha dit que no ha enviat cap delegació a Bèlgica. Ho ha dit des de Portugal, on ha tancat la cimera amb aquest país. “Puc parlar per mi. La resposta és ben senzilla, és no”, ha dit.

Segons Puigdemont, els socialistes li oferien la rebaixa de penes i un indult amb la condició de presentar-se davant el Tribunal Suprem. I deia textualment a la carta: “Pedro Sánchez sap de què parlo”.

Durant tota la setmana, ningú de la Moncloa ha negat els contactes. El mateix president Sánchez ha estat el primer a fer-ho, aquest divendres. Fins ara, el discurs del govern espanyol era el de ridiculitzar Puigdemont i el PP per fer-li cas.

(Visited 88 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari