Carles Campuzano: “Hem notat una actitud de Junts més pròxima al diàleg”

El titular de Drets Socials diu que "tombar la llei de l'Idescat em va semblar irresponsable"

El conseller de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, Carles Campuzano, ha declarat que “hem notat una actitud de Junts més pròxima al diàleg”, i que “esperem que puguem entendre’ns amb els pressupostos”. Campuzano ha fet aquestes declaracions a El matí de Catalunya Ràdio, en una entrevista en la qual també ha afirmat que “tombar la llei de l’Idescat em va semblar irresponsable”, fent referència al fet que JxCat va fer costat a l’oposició del Parlament i va impedir que s’aprovés la llei de l’Institut Català d’Estadística que havia elaborat l’anterior conseller de Junts, Jaume Giró.

Carles Campuzano ha afirmat que no em plantejo fer-me militant d’ERC”, afegint que “però puc fer una aportació en la via àmplia que proposa el president Aragonès”. En aquest context, el titular de Drets Socials de l’executiu del republicà Pere Aragonès ha dit, en referència al fet que hi ha uns 96.000 catalans que esperen l’ajuda de la dependència, que “la dependència és una llei trampa”, argumentant que “l’Estat ha aportat 3.000 milions i la Generalitat uns 12.000 milions”.

Per altra banda, el conseller Campuzano ha declinat opinar sobre el cas que afecta el diputat de JxCat, Francesc de Dalmases, acusat de presumptes casos de violència i assetjament contra periodistes i membres femenines del seu partit. Campuzano ha declarat que “no vull furgar en la situació del senyor Dalmases i soc amic de la Magda Oranich“. Campuzano ha reblat que “en general, el que fa la Magda em sembla bé”, fent referència a l’informe que l’advocada Magda Oranich va fer, a petició de Junts, sobre la presumpta agressió de Dalamses a la subdirectora del programa FAQS de TV3.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides