Cancel·lats 29 vols de Vueling al Prat per la vaga de tripulants de cabina

L'aeroport barceloní concentra el 46% de les cancel·lacions de l'aerolínia a tota Espanya

    Pin de la vaga a Vueling

    Foto: Twitter

    L’aerolínia Vueling ha cancel·lat de manera preventiva un total de 29 vols a l’aeroport del Prat de Barcelona aquest divendres, amb motiu de la segona jornada de vaga dels tripulants de cabina de la companyia. Així doncs, dels 169 vols que hi havia programats es mantindran 140, de manera que s’operaran el 83% dels trajectes.

    L’aeroport barceloní concentra el 46% de les cancel·lacions de Vueling d’arreu d’Espanya, on la vaga del personal de l’aerolínia ha obligat a suspendre 62 vols que no estaven protegits pels serveis mínims. El Ministeri de Transports ha decretat la protecció del 72% dels trajectes al novembre, del 71% al desembre i al gener, i del 74% per Nadal. La resta de dies, Vueling pretén operar el 90% dels vols.

    Segons ha informat la companyia, el 85% dels clients afectats per les cancel·lacions ja han estat reubicats en altres vols o bé han demanat un abonament o reemborsament. Les aturades, convocades pel sindicat Stavla, s’allargaran tots els divendres, diumenges i dilluns fins a finals de gener, i busquen aconseguir un increment salarial del 13,4%.

    (Visited 86 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari