Quin motiu de trempera usa contra ERC la mà dreta de Puigdemont?

Foto de la càrrega del pilar de 9 publicada per la consellera Vilagrà

La càrrega d’un pilar de nou per part dels Castellers de Vilafranca ha aixecat els ànims d’allò més el cap de l’oficina d’expresident de Carles Puigdemont, Josep Lluís Alay, que hi ha reaccionat a Twitter amb eufòria i en clau política.

A diferència de la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, que ha presenciat la càrrega i s’ha limitat a declarar-se “emocionada”, Alay ha aprofitat l’avinentesa per fuetejar ERC: “La unió fa la força. La unió porta a la victòria i allunya rendicions miserables“.

No ha estat l’única interpretació política d’aquesta fita per part d’aquest home de confiança de l’expresident català. En un altre tuit, ha expressat: “Catalonia higher than ever. We are back” (que vol dir, en anglès, “Catalunya més amunt que mai. Hem tornat”).

L’actuació dels Castellers de Vilafranca és una de les darreres grans alegries que s’ha endut l’independentisme, de capa caiguda darrerament, en particular el sector de Junts, sacsejat per la divisó interna i el cas De Dalmases.

Un altre motiu de celebració ha estat el premi de millor xocolater del món atorgat a l’osonenc Lluc Crusellas, celebrat per figures tan destacades com el mateix Puigdemont, Laura Borràs, Jordi Turull i Anna Erra.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.