Piqué anuncia que penja les botes amb el seu primer vídeo electoral

El central del Barça explica per sorpresa que aquest dissabte jugarà el seu últim partit al Camp Nou

El vídeo de comiat de Gerard Piqué, el defensa del Barça que ha estat titular des de la temporada 2008-09 a la 2021-22, l’ha divulgat el mateix futbolista a última hora de la tarda per anunciar que penja les botes aquest dissabte després del partit de Lliga que disputarà l’equip davant de l’Almeria.

La decisió té a veure, vist el contingut emotiu i personal del vídeo, més amb el futur que amb el passat, ja que Gerard ja sabia abans de començar aquesta temporada que no seria mai més titular amb Xavi, i cal remarcar que al vídeo s’acomiada amb la promesa ferma de tornar al Barça, un anunci que inequívocament fa referència a la seva determinació d’assaltar algun dia la presidència del Barça.

Una ambició que podria materialitzar-se en les eleccions vinents que, si no hi ha una anticipació, s’hauran de celebrar a la primavera del 2025. Llavors, Piqué ja podria estar del tot preparat per lluitar per aquesta meta que sempre va reconèixer.

El central de la Bonanova mai no va amagar aquesta voluntat i ara deixa força clar que ja s’han complert, en la seva persona, tots els somnis d’un nen del Barça que comença creixent a la Masia, arriba al primer equip, guanya tots els títols possibles, entre ells quatre Champions i dos Triplets i a més conquereix com a internacional una Eurocopa i un Mundial. Un palmarès insuperable al qual ha pogut afegir el fet també únic de pertànyer a la generació Messi i al millor equip de futbol de tots els temps.

No passa per alt que Gerard deixa el Barça després de veure com s’ha anat refredant la relació amb el president Joan Laporta, al principi d’aquest segon mandat molt marcada per la seva estreta relació i per col·laborar amb la marxa de Messi. Va ser Piqué qui li va recomanar fer fora Messi com a solució als problemes econòmics del moment i qui li va prometre tranquil·litzar el vestidor després d’aquella sacsejada.

El final no ha estat el millor, després que Laporta fos qui el va assenyalar a l’assemblea del 9 d’octubre passat com un dels capitans que, en negar-se a reduir el salari, havia provocat la necessitat de les palanques i d’haver ressituat la massa salarial desbocadament en 656 milions. Una exageració i un engany manipulat del president que, juntament amb l’errada en el primer gol de l’Inter al Camp Nou, li va valer rebre una xiulada absolutament orquestrada, artificial i del tot injusta.

Aquest va ser el moment en què Piqué va tenir clar que la restitució de la seva imatge com a barcelonista no es produiria vestit de curt sinó, com ha fet ara, fent aquest pas de sortir per la porta gran, anant-se’n abans que el facin fora i reconquerint aquest prestigi exclusiu d’algú que és soci del Barça des del dia que va néixer i que ja li va ser imposada la insígnia de plata en reconeixement de la seva antiguitat de 25 anys.

Piqué, en definitiva, ja ha penjat a les xarxes el seu primer vídeo electoral.

(Visited 131 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari