Cuevillas anuncia que De Dalmases serà baixa per risc d’infart

“Li han prescrit repòs absolut”, segons el president de la comissió de l’estatut dels diputats, que desacredita el codi de conducta vigent

Francesc de Dalmases, a la sessió de control parlamentari de la CCMA del passat mes de juny

El diputat de Junts Jaume Alonso-Cuevillas ha anunciat que el seu company de bancada Francesc de Dalmases seguirà de baixa “una bona temporada” per risc d’infart. De Dalmases s’havia apartat els darrers dies de la vida pública després que un informe intern de Junts reflectís una actitud incorrecta del diputat contra la subdirectora del programa de TV3 Preguntes freqüents, així com el fet que s’havia sentit intimidada per aquest comportament.

A més, Alonso-Cuevillas ha especificat que els metges “li han prescrit repòs absolut” i mirar de “sortir del focus”, ja que no hauria estat només un atac d’ansietat, com es va dir quan va acudir a l’Hospital de Sant Pau de Barcelona mentre la direcció de Junts es reunia per abordar l’incident que va tenir lloc a TV3.

Cuevillas és el president de la comissió de l’estatut dels diputats del Parlament de Catalunya, que aquest mateix dijous ha de determinar si De Dalmases va transgredir el codi de conducta i, en cas afirmatiu, si obre un procediment sancionador.

Quant a aquest codi, Cuevillas ha manifestat que és “un xurro des del punt de vista jurídic”, i ha afirmat que existeixen “molts dubtes”, abans d’indicar que “no s’ha aplicat mai” i d’especular que “es devia fer en el seu moment perquè políticament interessava donar una imatge de transparència i rigor”.

(Visited 190 times, 1 visits today)

avui destaquem

1 comentari a “Cuevillas anuncia que De Dalmases serà baixa per risc d’infart”

Feu un comentari