Per què Albert Donaire ha discutit amb una mexicana a Twitter?

Albert Donaire
Albert Donaire

El mosso independentista i càrrec electe del Consell de la República, Albert Donaire, ha assenyalat a les xarxes socials una mexicana que li ha retret una piulada en la qual Donaire afirma que “ser català i sentir-se espanyol és impossible”. La dona ha mostrat el seu desacord amb les paraules del mosso, i aquest ha iniciat una discussió retraient-li que “una mexicana” opini així sobre l’assumpte.

Ser català i sentir-se espanyol és impossible. En tot cas es pot ser espanyol i residir a Catalunya. Però cap català es pot sentir part de l’Estat que està intentant causar un etnocidi contra el seu poble, llengua, cultura, identitat…”, ha publicat Donaire, una piulada a la qual la mexicana ha respost: “Com pots escriure això sense sentir vergonya?”. Immediatament, el mosso independentista ha tractat de desacreditar-la posant l’accent en la seva nacionalitat, situació davant la qual la dona no ha dubtat a defensar-se.

“I m’ho diu una mexicana que deu pensar que a Catalunya en castellà tot, no? Sense tenir en compte el que van fer al teu país. Quin poc amor propi…”, ha etzibat Donaire a la dona. El mosso ha insistit a assenyalar la nacionalitat de la dona, i ha escrit una nova piulada carregant contra ella: “Una mexicana em ve a donar lliçons de catalanitat i el no sentiment espanyol. És clar, per això el seu país està lluitant i clamant insistentment per una reunificació amb la madre patria“.

La dona en qüestió s’ha preguntat “què té a veure que sigui mexicana” amb poder donar la seva opinió quan troba que alguna cosa “no és bona ni justa”, i s’ha defensat afirmant que és “horrible que persones que viuen amb comoditat fingeixin problemes aprofitant-se d’altres que els tenen de veritat”. “Em sembla lleig que una persona es cregui capaç de fixar subjectivament el que són els altres i que, a més, un acomodat fingeixi falsament opressió per treure benefici”, ha respost.

(Visited 393 times, 1 visits today)

avui destaquem

2 comentaris a “Per què Albert Donaire ha discutit amb una mexicana a Twitter?”

Feu un comentari