Quina sessió protagonitzada per Puigdemont al Parlament europeu ha estat ignorada pels mitjans independentistes?

La del Comitè Especial sobre Desinformació i Interferències en Processos Democràtics en què es va tractar de la trama russa del procés independentista català. La sessió va tenir lloc el passat dia 27 i hi va comparèixer el periodista Jesús González Albalat, d’El Periódico de Catalunya. García Albalat va ser el periodista que va informar de la ingerència russa en el procés independentista català i de les reunions de l’aleshores president de la Generalitat Carles Puigdemont i persones de la seva confiança amb emissaris d’aquell país en una investigació realitzada en col·laboració amb la plataforma OCCPR (Organized Crime and Corruption Reporting Project), Bellincat i mitjans de comunicació de Rússia i Itàlia.

Els mitjans de comunicació independentistes informen puntualment de qualsevol moviment o declaració que fa o afecta Puigdemont al Parlament europeu però el seu protagonisme en aquesta comissió no els van merèixer cap interès. Només El Nacional de José Antich en va publicar una peça dedicada a desmentir totes les informacions i declaracions que s’hi van fer.

És de suposar que Puigdemont sí que deuria estar pendent del que es deia a la sala on es va reunir aquesta comissió. Tant a ell com als que neguen l’existència d’aquesta trama russa del procés els devia preocupar l’afirmació del periodista que encara han de sortir a la llum pública les converses contingudes als telèfons intervinguts a les persones relacionades amb aquesta conxorxa.

“Hi ha una gran quantitat d’informació que encara no ha estat analitzada”, va dir González Albalat, que també va recordar que està pendent d’aclarir-se el paper d’intermediaris russos en l’organització del Tsunami Democràtic.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.