Quina sessió protagonitzada per Puigdemont al Parlament europeu ha estat ignorada pels mitjans independentistes?

Puigdemont, al Parlament Europeu

La del Comitè Especial sobre Desinformació i Interferències en Processos Democràtics en què es va tractar de la trama russa del procés independentista català. La sessió va tenir lloc el passat dia 27 i hi va comparèixer el periodista Jesús González Albalat, d’El Periódico de Catalunya. García Albalat va ser el periodista que va informar de la ingerència russa en el procés independentista català i de les reunions de l’aleshores president de la Generalitat Carles Puigdemont i persones de la seva confiança amb emissaris d’aquell país en una investigació realitzada en col·laboració amb la plataforma OCCPR (Organized Crime and Corruption Reporting Project), Bellincat i mitjans de comunicació de Rússia i Itàlia.

Els mitjans de comunicació independentistes informen puntualment de qualsevol moviment o declaració que fa o afecta Puigdemont al Parlament europeu però el seu protagonisme en aquesta comissió no els van merèixer cap interès. Només El Nacional de José Antich en va publicar una peça dedicada a desmentir totes les informacions i declaracions que s’hi van fer.

És de suposar que Puigdemont sí que deuria estar pendent del que es deia a la sala on es va reunir aquesta comissió. Tant a ell com als que neguen l’existència d’aquesta trama russa del procés els devia preocupar l’afirmació del periodista que encara han de sortir a la llum pública les converses contingudes als telèfons intervinguts a les persones relacionades amb aquesta conxorxa.

“Hi ha una gran quantitat d’informació que encara no ha estat analitzada”, va dir González Albalat, que també va recordar que està pendent d’aclarir-se el paper d’intermediaris russos en l’organització del Tsunami Democràtic.

(Visited 560 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari