Mor un jove després de ser apunyalat a l’avinguda del Paral·lel de Barcelona

Els Mossos d'Esquadra estan tractant de localitzar a l'autor de l'agressió, produïda en un intent de robatori violent

Mossos d'Esquadra
Mossos d'Esquadra.

Un jove ha mort després de ser apunyalat aquesta matinada a l’avinguda Paral·lel de Barcelona. A les 6.00 hores d’avui, diumenge 30 d’octubre, la policia va rebre l’avís que hi havia “un home ferit” davant de la Discoteca Brises, prop de Drassanes.

Diverses dotacions policials i del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) s’han desplaçat al lloc dels fets. El jove seguia vivint, però ha mort finalment per les ferides d’arma blanca.

Els fets podrien haver ocorregut a una baralla entre diverses persones a l’exterior de la discoteca. El jove hauria estat víctima d’un intent de robatori violent. Es va negar a lliurar les seves pertinences, segons fonts consultades per El Periódico de Catalunya.

La Divisió de Recerca Criminal (DIC) de la Regió Policial Metropolitana de Barcelona dels Mossos d’Esquadra està tractant d’esclarir les causes de la mort i identificar i localitzar a l’autor de l’agressió. Hi ha hagut més ferits a la baralla. Alguns d’ells han estat traslladats a l’hospital per ser ferits greus.

(Visited 117 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari