En realitat, quants idiomes domina Vergés?

Alba Vergés i Bosch
Alba Vergés i Bosch

El Parlament de Catalunya ha acollit aquests dies la reunió anual de l’Assemblea Regional Europea (ARE) de l’Assemblea Parlamentària de la Francofonia (APF), en què un centenar de representants d’una vintena de cambres legislatives europees han debatut sobre els parlaments i els drets humans.

Després de la suspensió de Laura Borràs (Junts) de la presidència, la presidenta en funcions de la cambra catalana és Alba Vergés (ERC), que ha actuat aquests dies com a amfitriona de la trobada. Als assistents no els ha passat per alt que, tot i que anteriorment ERC elogiés les actituds poliglotes de la republicana, deien que havia estudiat cinc idiomes, l’APF li ha hagut de posar un intèrpret perquè no parla francès.

A les xarxes socials s’ha parlat òbviament del tema. La gent es pregunta quins són els idiomes que realment domina, entenent que el francès no està entre ells. De fet, ERC deia que havia estudiat cinc idiomes, però no explicava quants d’aquests havia acabat dominant. Això, o que simplement han inflat una mica els mèrits de la política republicana.

(Visited 605 times, 1 visits today)

avui destaquem

1 comentari a “En realitat, quants idiomes domina Vergés?”

Feu un comentari