Quin aniversari de Junts ha passat desapercebut?

Imatge mostrada a l'oficina europarlamentària de Junts

El de l’oficina europarlamentària, inaugurada al barri del Born de Barcelona. Immers en un context de tensions internes pel cas de De Dalmases, el partit que lidera Laura Borràs ha passat de puntetes pel primer aniversari de l’oficina de Carles Puigdemont, Toni Comín i Clara Ponsatí, ubicada al carrer de Bonaire. Només l’ha destacat el compte de Twitter de Junts i Lliures per Europa, la marca comunitària del partit.

El director d’aquesta oficina i responsable de política internacional de Junts, Aleix Sarri, s’ha encarregat de recordar l’aniversari, destacant que “uns quants milers de persones hi han entrat, i molts hi han passat per davant”. La celebració no ha estat gaire florida, ja que, a banda d’aquestes paraules, Sarri s’ha limitat a tornar a difondre el fil de Twitter amb què van presentar aquest espai fa un any.

El primer aniversari ha coincidit amb les dures conclusions de l’informe intern de Junts sobre el diputat Francesc de Dalmases, que han precipitat la seva renúncia a una de les vicepresidències del partit, per la seva actitud intimidatòria -contrastada per diversos testimonis i corroborada per Junts- contra una periodista del programa de TV3 Preguntes freqüents.

(Visited 187 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari