El compte fals de Joana Masdeu estaria associat a un mòbil d’un estret col·laborador de Borràs

Es tractaria del telèfon de Rai López Calvet, conseller nacional de Junts i membre de l'Assemblea de Representants del Consell de la República

  Rai López és un devot de Laura Borràs
  Rai López és un devot de Laura Borràs

  El telèfon mòbil associat al compte fals de Twitter d’una suposada periodista anomenada Joana Masdeu, podria estar associat al número del telèfon mòbil de Rai López Calvet (foto), segons han avançat Nació Digital i RAC1. López Calvet és conseller nacional de Junts i col·laborador de Laura Borràs, i el compte fake de Joana Masdeu s’ha estat encarregant de defensar el fins ara vicepresident de Junts i encara diputat d’aquesta formació al Parlament, Francesc de Dalmases, acusat d’haver tingut actituds agressives contra una periodista.

  Per la seva banda, Rai López Calvet s’ha desvinculat d’aquesta informació, i al seu compte de Twitter ha dit: “Hola NacioDigital, quan m’heu trucat ja us he dit que no tinc res a veure amb aquest compte i ara publiqueu això. Serà que no hi ha números acabats en 13… Si us plau, siguem seriosos”.

  Es dona la circumstància que, segons la informació feta pública, en el cas del compte de Joana Masdeu que ja no està operatiu si s’introdueix el número de telèfon de Rai López Calvet, que acaba en 13, Twitter respon que ha enviat un missatge per poder recuperar el compte. La qual cosa indicaria que el telèfon mòbil està associat al compte de Joana Masdeu.

  (Visited 246 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari