‘Joana Masdeu’, una periodista falsa ‘fan’ del diputat Dalmases

Un perfil 'fake' de Twitter, que defensava el polític de Junts, era seguit per Borràs, Cuevillas i Madaula

Francesc de Dalmases amb Laura Borràs

Qui és Joana Masdeu? Aquesta és la pregunta del milió avui a Catalunya. L’endemà que el diputat Francesc de Dalmases perdés el seu càrrec en la direcció de Junts per les pressions exercides contra la sotsdirectora del programa de TV3, FAQS, una de les seves defensores ha resultat ser un ‘fake’.

La suposada periodista, que es feia dir Joan Masdeu i s’identificava com a informadora del Parlament, tot i que ningú la coneix, s’havia convertit des de la creació del seu compte de Twitter, fa menys d’un mes, en una defensora de Dalmases i crítica amb altres membres de Junts, com Albert Batet o Jordi Sànchez.

Ha estat aquest últim qui ha posat en evidència la manca de credibilitat d’aquest misteriós compte, que ha estat eliminada just després que Sànchez s’oferís públicament a Masdeu perquè li fes una entrevista.

Entre els seguidors a Twitter de @JoanaMasdeu hi havia la presidenta de Junts, Laura Borràs i altres persones del seu entorn, com la diputada Aurora Madaula o l’advocat Jaume Alonso-Cuevillas, tots ells afins a Dalmases.

(Visited 280 times, 1 visits today)

avui destaquem

1 comentari a “‘Joana Masdeu’, una periodista falsa ‘fan’ del diputat Dalmases”

Feu un comentari