Cuevillas apunta que Borràs és “peça de caça major” d’un sector de Junts

El diputat assenyala els exconsellers que no volien trencar amb ERC: “Han de pair la nova situació”

Cuevillas amb Borràs

El diputat de Junts Jaume Alonso-Cuevillas ha apuntat que la presidenta del partit, Laura Borràs, és “peça de caça major” no només fora del partit, sinó també per a un sector de Junts, arran de la renúncia del diputat Francesc de Dalmases a una de les vicepresidències de la formació.

Cuevillas ha negat, en declaracions a la Cadena SER, que De Dalmases fos forçat a dimitir. En canvi, ha afirmat que va decidir plegar per no desgastar el partit i Borràs, i ha presentat tots dos com a víctimes d’un “atac”.

De Borràs, en concret, ha dit que “sembla” que estigui a la diana d’altres figures de Junts, i ha assenyalat els exconsellers i exalts càrrecs de la Generalitat que eren partidaris de no trencar el govern de coalició amb ERC: “Han de pair la nova situació”.

“Dins de Junts hi ha dues ànimes, això és una cosa notòria, tot i que intentem camuflar-la o fer veure que no ho veiem”, ha afegit Cuevillas, que presideix al Parlament la comissió de l’estatut del diputat.

Abans que la militància de Junts votés sobre la continuïtat en el govern de coalició que compartien amb ERC, Cuevillas havia dit que no es podia descartar el risc d’escissió a Junts, i que, si guanyava l’opció de mantenir-se en el govern, “tindrem una crisi d’aquí a dos o tres mesos”.

(Visited 137 times, 1 visits today)

avui destaquem

1 comentari a “Cuevillas apunta que Borràs és “peça de caça major” d’un sector de Junts”

Feu un comentari