Quin independentista culpa Borràs pel cas dels contractes?

La presidenta de Junts, Laura Borràs

El diputat de la CUP al Congrés Albert Botran considera que la presidenta suspesa del Parlament de Catalunya, Laura Borràs, no mereix una pena de presó pel cas del presumpte fraccionament de contractes de la Institució de les Lletres Catalanes, pel qual la líder de Junts encara ha de ser jutjada.

En canvi, ha anat més enllà de la línia independentista dominant, que expressa respecte per la presumpció d’innocència -a la qual Borràs al·ludeix sovint-, quan ha escrit a Twitter: “Com de més senzill hauria estat si Borràs hagués admès l’error i les responsabilitats d’atorgar un contracte a un amic”.

A la pràctica, el comentari assenyala la presidenta suspesa de la cambra catalana, si més no, per la responsabilitat política sobre com es van atorgar determinats contractes sota sospita al seu amic l’informàtic Isaías Herrero.

Botran ha calculat a Twitter que “la solidaritat” hauria estat “inequívoca” en aquest cas amb Borràs “perquè en cap cas això mereix presó”. Però ha lamentat que la màxima dirigent de Junts que “va preferir dir que «tot és mentida» i «amb mi o contra mi». I en aquest fangar estem”.

El diputat cupaire ha rebut un grapat de retrets per negar la innocència de Borràs amb aquest comentari.

(Visited 449 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari