ERC mostra interès en la disposició del PSC a aprovar els pressupostos

Lluís Salvadó diu que miraran de "contrastar" si és "verídica" la "voluntat" dels socialistes

Lluís Salvadó

Foto: Pimec

El diputat d’ERC Lluís Salvadó ha dit aquest dimarts que el govern català mirarà de “contrastar si la voluntat del PSC” per aprovar els pressupostos de la Generalitat “és verídica”. Aquest interès contrasta amb la negativa expressada pel líder del partit, Oriol Junqueras, i amb la fredor mostrada fins ara amb els socialistes pel president de la Generalitat, Pere Aragonès, el qual havia evitat, això sí, rebutjar el seu suport.

Salvadó, en un acte a Pimec compartit amb representants dels altres partits amb representació a la cambra catalana -excepte la CUP-, ha dit també que volen determinar la predisposició dels seus exsocis de govern, Junts, a assolir un acord. El diputat republicà, a més, ha avançat que efectuaran una aproximació a En Comú Podem en una ronda de contactes que iniciaran aviat.

La portaveu del PSC al Parlament de Catalunya, Alicia Romero, per la seva part, ha urgit Aragonès a aprovar els pressupostos de la mà amb els socialistes per la via ràpida. “Encara té temps la setmana vinent per aprovar-los en temps i forma”, ha indicat la diputada, que ha argumentat que “asseure i negociar no costa res” i que una pròrroga dels comptes complica la tramitació.

(Visited 66 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari