Magda Oranich assenyala pressions de Borràs per condicionar l’informe sobre Dalmases

El diputat de Junts carrega contra el document i assegura que és "irregular" i que "no s'ajusta a la realitat"

  L'advocada Magda Oranich

  Foto: Viquipèdia

  L’advocada encarregada d’elaborar l’informe de Junts sobre l’incident protagonitzat pel diputat Francesc de Dalmases al FAQS de TV3, Magda Oranich, ha assegurat haver rebut pressions per part de Dalmases i de la presidenta del partit, Laura Borràs, per condicionar el text i rebaixar-lo. En entrevistes a RAC1 i a TV3, Oranich ha parlat de “pressions inacceptables” i ha assenyalat els desacords que ha tingut amb Borràs relacionats amb el contingut de l’informe.

  “Es devia pensar que, si te l’encarreguen ells, ha de ser un informe favorable”, ha lamentat l’advocada, que ha assenyalat: “Si faig un informe, el faig amb plena llibertat. És com si jo us dic què heu de dir al vostre programa”. Preguntada per la posició de la presidenta del partit, Oranich ha revelat que, després de conèixer el contingut del document, Borràs va dir-li que “no podia ser” i que “no volia parlar-ne mai més”.

  Dalmases ha carregat contra l’informe de l’advocada en el qual s’assenyala l’actitud “incorrecta” i intimidatòria del diputat envers la periodista i sotsdirectora del FAQS, Mònica Hernández, i ha defensat que el text “no s’ajusta a la realitat dels fets”. En una carta que ha enviat a la direcció del partit, Dalmases ha qualificat el document d'”absolutament irregular” i ha insinuat que és tendenciós. A més, ha criticat la filtració de l’informe als mitjans i ha assegurat que això “menyscaba públicament” la seva reputació.

  Oranich ha titllat la resposta del diputat de Junts a l’informe de “patètica, infantil i demencial” i ha considerat que “negar fets que són evidents i intentar treure importància al mal comportament tingut per un representant públic a un mitjà de comunicació és patètic“. L’advocada ha assegurat que, contràriament al que diu Dalmases, molts membres del partit li han comentat que l’informe “és massa tou” i ha afirmat haver rebut trucades de “molta gent” denunciant “intimidacions i crits habituals” del diputat de Junts.

  (Visited 236 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  1 comentari a “Magda Oranich assenyala pressions de Borràs per condicionar l’informe sobre Dalmases”

  Feu un comentari