L’informe de Junts conclou que Dalmases va intimidar la periodista del ‘FAQS’

El document constata que el diputat va "perdre els nervis de manera exagerada" amb la sotsdirectora del programa de TV3

  El diputat de Junts Francesc de Dalmases

  L’informe intern que Junts ha encarregat amb relació a l’incident que el diputat Francesc de Dalmases va protagonitzar amb una periodista del programa Preguntes Freqüents (FAQS) de TV3 el passat 9 de juliol ha conclós que Dalmases va tenir una actitud “incorrecta” i intimidatòria. El document, redactat per l’advocada Magda Oranich, constata que la periodista i sotsdirectora del programa, Mònica Hernández, “es va sentir intimidada” pel diputat de Junts, qui va “perdre els nervis de manera exagerada”.

  Oranich confirma en l’informe que Dalmases va agafar pel braç la periodista per fer-la entrar al trenet -sales petites on s’esperen els convidats a TV3- i que el diputat va començar a discutir “a crits” amb Hernández “per com s’havia desenvolupat el programa” en el qual es va entrevistar la presidenta de Junts, Laura Borràs. “Des de fora el trenet van sentir cops que semblaven eren al mobiliari” explica el document, que afegeix que els qui estaven a fora “sentien perfectament els crits i els cops”. Segons els testimonis, Dalmases va dir a la periodista “que el seu programa era una merda” i ella “una presentadora patètica”.

  “El Sr. diputat Dalmases va perdre els nervis, i perdre els nervis de manera tan exagerada i en públic és una situació a evitar, i més encara quan qui els perd és un representant públic”, conclou l’advocada en l’informe. Oranich també fa constar en el document que el mateix Dalmases ha reconegut que la seva disculpa, publicada 10 dies després dels fets, “no suposava una acceptació de culpa”, i ha deixat en mans del partit la possibilitat de remetre l’informe a la comissió de garanties de Junts perquè estudiï si cal prendre alguna mesura contra Dalmases.

  (Visited 134 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  1 comentari a “L’informe de Junts conclou que Dalmases va intimidar la periodista del ‘FAQS’”

  Feu un comentari