Feijóo creu que reformar el delicte de sedició és un “atemptat contra la igualtat i la llibertat”

El president del PP ha criticat que la Moncloa vol pactar “no complir la Constitució en una part d'Espanya”, en referència a Catalunya

El president del PP, Alberto Núñez-Feijóo, i el secretari general d'UGT, Pepe Álvarez (Partit Popular)
El president del PP, Alberto Núñez-Feijóo, i el secretari general d'UGT, Pepe Álvarez (Partit Popular).

“És l’atemptat més gran a la igualtat i la llibertat a Espanya”. Així ha descrit el president del PP, Alberto Núñez-Feijóo, la possible reforma del delicte de sedició avui, diumenge 23 d’octubre, a Lleida.

Aquesta ha estat la resposta a la proposta del PSOE confirmada pel primer secretari del PSC. Salvador Illa va aclarir que Pedro Sánchez reformarà el delicte de sedició. “El president compleix els seus compromisos i no tinc cap dubte que complirà”, ha assegurat el líder dels socialistes catalans a una entrevista a El Periódico de Catalunya.

“Tots hem de ser iguals davant la llei”, ha afirmat entre aplaudiments Feijóo. És “inacceptable”, ha argumentat, que la Moncloa busqui pactar “no complir la Constitució a una part d’Espanya”, en referència a Catalunya.

Ha defensat que el PP és “l’únic garant” que els independentistes no governin a Catalunya i ha assenyalat que “el pacte de dependència” de l’executiu del PSOE i Unides Podem amb ERC està arribant massa lluny. “El senyor Sánchez sense ERC no seria president”, ha indicat.

(Visited 69 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari