A quin programa de TV3 han fet broma amb els catalans que van morir de gana a Mauthausen?

A Zona Franca. El 20 d’octubre, el presentador del programa, Joel Díaz, després de la seva salutació habitual cridant “puta nit i bona Espanya!”, va fer un primer acudit relacionat amb la celebració de la Fira del Llibre de Frankfurt. Va dir que era pel tipus de públic que veu el programa a aquella hora de la nit. “Catalunya hi ha enviat molts llibreters. Per tant, a Alemanya no es veien tants catalans morts de gana des de que van tancar Mauthausen”. El públic no va riure i Díaz va reaccionar dient: “No, no? Encara no… no ha passat prou temps, encara, no?, perquè faci gràcia això?”.

Als camps de concentració de Mauthausen i Gusen, que es va obrir quan el primer va quedar atapeït, hi van ser assassinats durant la segona guerra mundial 4.427 espanyols, dels quals 936 eren catalans. Dels catalans, 469 eren de Barcelona, 209 de Tarragona, 143 de Lleida i 115 de Girona.

Quan temps ha de passar perquè facin gràcia aquests assassinats al públic de Zona Franca?

(Visited 544 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

1 comentari a “A quin programa de TV3 han fet broma amb els catalans que van morir de gana a Mauthausen?”

Feu un comentari