L’alcalde de Premià no fa cas de Junts i manté el contracte amb Desokupa

Triadó defensa l'empresa acusada de lesions, estafa, coaccions i desocupacions il·legals per raons de "seguretat"

L’alcalde de Premià de Dalt, Josep Triadó, ha declarat que mantindrà el contracte amb l’empresa Desokupa per fer front a “ocupacions mafioses” al seu municipi tot i que el seu partit, JxCat, li ha reclamat que trenqui el vincle amb aquesta empresa vinculada a l’extrema dreta. Josep Triadó ha defensat que “nosaltres mantenim aquest contracte fins que canviïn aquestes lleis i no tinguem aquests problemes de seguretat”, argumentant que l’actual legislació és lenta a l’hora de respondre a les ocupacions il·legals d’immobles.

L’alcalde Triadó ha reconegut que la direcció de JxCat, partit en el qual milita, li va demanar que deixi sense efecte el contracte signat entre el consistori i Desokupa, afirmat que “sí m’ho han demanat, però com he explicat creiem que en aquest moment estem parlant d’un tema de seguretat, avalat per la nostra policia local”. Triadó argumenta que ha requerit els serveis de Desokupa per fer front a ocupacions fetes per delinqüents amb antecedents policials i amb algunes detencions en el seu historial; unes ocupacions que ha reconegut, però, que ara no hi ha al seu municipi, però que diu poden haver-hi en un futur.

Per a l’alcalde de Premià de Dalt, el seu municipi necessita els serveis d’aquesta empresa “davant la impotència de Mossos com de la policia local” en considerar que “mentre dura els tràmits judicials hi ha un temps massa llarg per fer fora aquesta gent”. Triadó defensa que “estem parlant de delinqüents que en altres països estarien a la presó, i aquí entren per la porta del jutjat i surten per una altra”.

Tot i que Desokupa està vinculada a l’extrema dreta i ha estat denunciada fins a vint-i-sis ocasions pels delictes de lesions, estafa, coaccions i desocupacions il·legals, Triadó diu que “condemnes no en té cap”. L’alcalde de Premià de Dalt es defensa dient que van veure que aquesta empresa té una àmplia experiència en desocupacions a tot Espanya, afegint que “no estem contractant la seva intervenció, sinó la seva experiència” i que “no contractem ideologia, contractem una experiència”.

(Visited 64 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari