La Guàrdia Urbana incrementa un 20% la presència al Raval

L'augment del consum de drogues i narcopisos al barri obliga l'ajuntament a posar més policia

  Guàrdia Urbana de Barcelona

  La Guàrdia Urbana de Barcelona (GUB) incrementa el nombre d’efectius des d’aquest divendres al barri del Raval per fer front a l’increment del consum de drogues al carrer i als narcopisos. L’ajuntament de Barcelona ha decidit aquest desplegament de policies locals a la zona per prevenir, dissuadir i corregir conductes de risc, a través de la visibilitat de més agents de la GUB tant d’uniforme com de paisà.

  L’augment d’efectius es fa amb 50 nous agents destinats a la Unitat Territorial de Ciutat Vella que provenen de la darrera promoció de la GUB. Es dona la circumstància que des de l’any passat ja es van reforçar les unitats operatives nocturnes (UNO) de la Guàrdia Urbana a aquest barri per millorar la resposta de servei als ciutadans a les nits, que fins a aquell moment es compartien amb el de Sant Martí.

  Amb les noves incorporacions, els efectius de la GUB a Ciutat Vella arriben als 437 agents. També el mes que ve, els agents destinats a aquest barri canviaran d’ubicació, traslladant-se de les dependències que té la Unitat Territorial de Ciutat Vella a la Rambla, a la nova comissaria ubicada al número 4 del carrer de les Tàpies. Tot i aquest canvi, la comissaria de la Rambla continuarà oberta per a gestionar denuncies.

  (Visited 119 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari