Junts aprova dues mocions crítiques al govern d’Aragonès

Reclamen aturar les ingerències als Mossos i critiquen el retard de Jordà amb les energies renovables

Aragonès conversa amb Batet al Parlament

Junts ja fa d’oposició a Pere Aragonès poques setmanes després de trencar l’acord de Govern, aquest dijous amb dues mocions noves, una dels comuns, que critica el retard de Teresa Jordà a implementar energies renovables, i una altra del PSC, que reclama aturar les ingerències polítiques als Mossos. Totes dues s’han pogut aprovar gràcies al suport de Junts.

El Govern s’ha quedat sol defensant les polítiques per crear energia neta i combatre el canvi climàtic. I és que l’oposició ha qualificat de fracàs la gestió del departament que lidera Jordà. Esquerra només ha tingut el suport del PP, la resta de la cambra han votat a favor d’un text dels comuns que posa en dubte la gestió de Jordà pel que fa a renovables.

D’altra banda, el secretari general d’Units per Avançar, Ramon Espadaler, ha defensat la moció que ha permès que el Parlament demani que s’evitin ingerències polítiques als Mossos d’Esquadra. La cambra ha aprovat una moció que critica al Govern i que reclama que es deixi treballar els agents del cos. El text ha tirat endavant gràcies a Junts per Catalunya. El que demana el Parlament al Govern és que respecti les decisions tècniques dels Mossos, que eviti les ingerències polítiques i que vetlli per les investigacions de la policia judicial.

(Visited 37 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari