Arxivada la peça que toca l’operació Catalunya a la causa de Villarejo

L'instructor del cas Tàndem coincideix amb la Fiscalia que no hi ha indicis de delicte

José Manuel Villarejo.

El jutge instructor del cas Tàndem a l’Audiència Nacional, Manuel García-Castellón, ha arxivat la peça que fa referència a l’operació Catalunya, la trama parapolicial ordida pel Ministeri de l’Interior de Jorge Fernández Díaz contra figures de l’independentisme català.

La resolució s’alinea amb el criteri de la Fiscalia Anticorrupció i conclou que no existeixen indicis de delicte, i que, en tot cas, ja se n’encarrega un jutjat de Barcelona, segons ha avançat El Periódico.

Aquesta derivada correspon a la denúncia de Francisco Marco, propietari de l’agència de detectius Método 3, pels escorcolls policials que es van practicar a les seves dependències l’any 2013, als quals atribueix la sostracció il·legal de documents.

Sobre aquesta suposada sostracció, el jutge indica que ja es van valorar en el primer judici a l’excomissari José Manuel Villarejo, per la qual cosa conclou que no es pot valorar un altre cop, i també considera que determinar si la policia va actuar il·legalment en aquell escorcoll no pertany a l’àmbit d’aquesta investigació.

(Visited 70 times, 1 visits today)

avui destaquem

1 comentari a “Arxivada la peça que toca l’operació Catalunya a la causa de Villarejo”

Feu un comentari