Site icon El Triangle

Junts a Aragonès: “Vostè està sol”

El portaveu de Junts al Parlament, Albert Batet, ha deixat clar al president de la Generalitat, Pere Aragonès, que no compta amb la confiança i suport dels exconvergents en la nova etapa del seu executiu exclusivament d’ERC. Albert Batet li ha dit a Aragonès que “vostè està sol, ha triat estar sol, és una decisió exclusivament seva”. D’aquesta manera, des de Junts han deixat clar al president Aragonès que no compta amb el suport del partit amb el qual ha format coalició de govern fins al passat 8 d’octubre.

En la sessió parlamentària en la qual el president Aragonès ha exposat les línies de treball del seu nou govern en solitari, Albert Batet li ha etzibat al president català que “el màxim responsable que es trenqui la coalició és el president, i no va fer res per mantenir-la”. Batet ha reblat que Aragonès “mai fa ni un bri d’autocrítica”, i ha afegit que “és el president de la Generalitat amb el suport més insignificant de la història del Parlament”.

Batet ha aprofitat el seu torn de paraula per carregar, també, contra els nous consellers de l’executiu català. Batet a recordat quan el nou conseller de Recerca i Universitats, Joaquim Nadal, va declarar que l’1 d’octubre “no va ser un referèndum”. El portaveu de Junts també ha carregat contra el nou conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, i la titular de Justícia, Gemma Ubasart, en considerar que no defensen la via independentista.

Exit mobile version