Aragonès demana a Junts una oposició constructiva per aprovar els pressupostos

“Ningú pot renunciar a adoptar mesures com aquestes”, defensa el president de la Generalitat

El president de la Generalitat, Pere Aragonès

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha interpel·lat Junts en seu parlamentària, aquest dimecres, quan ha demanat una oposició constructiva que eviti l’immobilisme i temptacions de bloqueig dels pressupostos del 2023, i ha reclamat que deixi a banda els interessos partidistes.

Aragonès, que ha comparegut per presentar a la cambra els canvis en l’executiu després de la sortida de Junts, ha cridat a formar noves majories i ha defensat que “ningú pot renunciar a adoptar mesures” per ajudar a persones vulnerables “com aquestes que reforçarem en el pressupost”.

El president català ha defensat la seva proposta d’un acord de claredat que rebi el “màxim suport i complicitat” de la societat catalana, i ha expressat una voluntat d’avançar “projecte a projecte, mesura a mesura”, assolint enteses “amb qui compartim una inequívoca voluntat de progrés social i amb qui compartim que la ciutadania de Catalunya té tot el dret a decidir”.

Sobre els pressupostos de l’any vinent, Aragonès s’ha mostrat convençut que les podran aprovar si els altres grups parlamentaris tenen en compte les mesures en comptes dels càlculs de partit.

(Visited 23 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari