‘Els matins’ de TV3 fitxa a Elisenda Paluzie com a tertuliana vuit dies després que ho demanés a Twitter

L’ex-presidenta de l’ANC va ser entrevistada sis cops a programes de la CCMA entre els mesos de gener i abril

Tertúlia d'Els matins, de TV3, el 14 de setembre, amb Tere Cunillera, Elisenda Paluzie i Marcel Mauri

El 6 de setembre, Elisenda Paluzie i  Hernández va publicar aquesta piulada: “Abans de ser presidenta de l’@assemblea era fixa a les tertúlies de @els matins i @maticatradio, i anava ocasionalment al @Mes_324. Les vaig deixar totes quan vaig ser elegida. Pensava que ara alguna em trucaria i em feia mandra, però no ha calgut decidir. No m’ha trucat ningú”. Immediatament la va trucar algú. El 14 de setembre ja ocupava una de les cadires de la tertúlia d’Els matins que presenta Ariadna Oltra a TV3. Va compartir la tertúlia amb Marcel Mauri, ex-vicepresident d’Òmnium Cultural, i Tere Cunillera, ex-delegada del Govern a Catalunya. L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) va fer el ple aquell dia perquè, a més de la presència de la seva ex-presidenta com a tertuliana, la seva successora, Dolors Feliu, va ser entrevistada en el decurs del programa.

Des del 14 de setembre, Paluzie ha estat present cada quinze dies a les tertúlies d’Els matins. El magazine matinal de TV3 va estrenar la nova temporada el 5 de setembre, un dia abans que l’ex-presidenta de l’ANC fes la seva queixa a Twitter i onze dies abans que hi participés a la seva tertúlia.

Les col·laboracions de Paluzie amb diferents programes de TV3 i Catalunya Ràdio li han estat força rentables econòmicament. Gràcies a elles ha ingressat 24.405 euros entre el 2015 i el 2018, quan va accedir a la presidència de l’ANC. Al llarg d’aquells anys va ser convidada a Els matins, Més 324, El matí de Catalunya Ràdio, programes especials amb motiu d’eleccions i fins i tot de la Diada que convocava l’ANC que va presidir. De moment, només ha tornat a Els matins. Ni Laura Rosel a El matí de Catalunya Ràdio ni Xavier Graset a Més 324 l’han convocat aquesta temporada com a tertuliana encara. Qui sí que va anar com a tertuliana al programa de Graset la temporada passada va ser Dolors Feliu. Va cobrar 7.000 euros per fer-ho.

Paluzie va deixar la seva participació a les tertúlies de TV3 i Catalunya Ràdio quan la van nomenar presidenta de l’ANC, el 2018, però aleshores va passar a ser una de les entrevistades habituals als programes on fins aleshores era comentarista. L’informe “L’observança del pluralisme polític a la televisió i la ràdio durant el període gener-abril del 2022” elaborat per l’Àrea de Continguts del Consell de l’Audiovisual de Catalunya(CAC) i aprovat per aquest organisme el passat 5 d’octubre, detalla que li van fer sis entrevistes: dues a El matí de Catalunya Ràdio, dues a Més 324, una a Tot es mou, de TV3, i una a El Suplement, de Catalunya Ràdio.

Com a presidenta de l’ANC intervenia de franc. Des del 14 de setembre torna a cobrar per parlar a TV3. Veurem si també la inclouen a alguna tertúlia de Catalunya Ràdio.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.