Quina tertuliana puigdemontista admirava Josep Borrell?

La subdirectora del diari Segre, Anna Gómez Marsol. És una destacada tertuliana independentista propera als postulats de l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont. Participa com comentarista a programes de TV3, Catalunya Ràdio o RAC1. La podem veure i escoltar a Els matins, de TV3, El matí de Catalunya Ràdio, o El món a RAC 1 defensant les posicions més intransigents de l’independentisme puigdemontià. També participava a l desaparegut FAQS, de TV3. Va arribar al Segre l’abril del 2000 després de treballar a l’Avui i a Ràdio Ponent.

Els veterans del periodisme lleidatà s’han quedat sorpresos els darrers anys pel seu canvi ideològic. Recorden que quan era redactora tenia a la seva taula un retrat d’ella amb l’històric dirigent socialista i actual Alt Representant de la Unió Europea per la Política Exterior, Josep Borrell, un dels personatges més odiats per l’independentisme i en concret per Puigdemont. Gómez és de Mollerussa i Borrell de La Pobla de Segur.

L’ex-president de la Generalitat i altres membres del seu entonr polític i personal com el director de l’Oficina de Junts al Parlament europeu, Aleix Sarri, són habituals al perfil de Twitter d’Anna Gómez. Borrell no hi surt si no és per retre estopa independentista. I a la taula del despatx de la periodista lleidatana ja no hi és la foto d’ambdós.

(Visited 717 times, 1 visits today)

avui destaquem

1 comentari a “Quina tertuliana puigdemontista admirava Josep Borrell?”

Feu un comentari