Ignacio Garriga acusa el PSC de ser “el millor aliat del separatisme”

El president de la Generalitat ha confirmat que va arribar a un acord amb l'executiu de Pedro Sánchez perquè no presentés un recurs contra la llei de política lingüística

Ignacio Garriga, secretari general de Vox i candidat de la formació d'extrema dreta a Catalunya
Ignacio Garriga, secretari general de Vox i candidat de la formació d'extrema dreta a Catalunya.

El nou secretari general de Vox i candidat de la formació d’extrema dreta a Catalunya, Ignacio Garriga, ha carregat contra els socialistes per pactar amb el Govern de Pere Aragonès. “No és necessari revelar allò que ja era visible: el PSC és el millor aliat del separatisme. Còmplices de la secessió, de l’enfrontament i de la divisió. La història els jutjarà com els traïdors que són”, ha indicat a Twitter.

Aquesta ha estat la seva resposta després de conèixer que el president de la Generalitat va pactar amb l’executiu de Pedro Sánchez perquè el Govern central no presentés un recurs contra la llei de política lingüística acordada per ERC, PSC i els ‘comuns’. Aquesta normativa es va aprovar després de la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), que obligava a fer un mínim del 25% d’hores lectives en castellà a les escoles catalanes.

Aquest acord l’ha revelat Aragonès a una entrevista en TV3. Ha explicat que el pacte va ser fonamental per tornar a impulsar la negociació de la taula de diàleg, que estava congelada després del cas Pegasus.

(Visited 47 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari