Aragonès i Albiach es reuneixen per abordar la situació política sense Junts al Govern

Els comuns lamenten que l'executiu català no treballi "per construir una majoria estable"

    Pere Aragonès y Jéssica Albiach en una imagen de archivo

    El president de la Generalitat, Pere Aragonès, i la líder d’En Comú Podem al Parlament, Jéssica Albiach, s’han reunit aquest divendres per abordar la situació  política actual després de la sortida de Junts del Govern. Com ha avançat El Periódico, es tracta de la primera trobada que manté Aragonès amb la representant d’un altre partit des que ERC governa en solitari.

    Per al líder de l’executiu català, els comuns són els socis prioritaris de cara a l’aprovació dels pressupostos, però Albiach ha condicionat el suport de la seva formació als actes del Govern i ha advertit que una pròrroga pressupostària és “inacceptable“. “Anirem llei a llei i decret a decret”, han assenyalat els comuns al mitjà esmentat després de la reunió, en la qual afirmen haver constatat que l’executiu d’Aragonès “no treballa per construir una majoria estable”.

    La formació d’Albiach assegura que segueixen amb “els mateixos dubtes sobre la viabilitat del Govern” i consideren que existeix una “manca de voluntat” per aconseguir una majoria sòlida. Per això, han advertit, Aragonès no pot donar per fet que seran els comuns el qui “salvin” l’executiu.

    (Visited 45 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari