Qui torna a TV3 després de treballar a la Generalitat?

El periodista de TV3 Jordi Eroles
El periodista de TV3 Jordi Eroles

El periodista Jordi Eroles, un dels rostres de TV3 més militants de l’independentisme els anys del procés, és una de les baixes provocades per la sortida de Junts del govern de la Generalitat.

Eroles, que el 2016 va passar d’informar d’esports a informar de política a TV3 -de Junts, sobretot-, va assumir l’abril d’enguany el càrrec de cap de Comunicació del Departament d’Acció Exterior i Govern Obert.

La seva carrera a l’executiu català sota l’autoritat de la consellera Victòria Alsina, abanderada de l’opció de mantenir Junts a l’executiu de coalició amb ERC, amb prou feines ha durat sis mesos.

Ara, Eroles ha anunciat a Twitter que torna “a casa”, “tranquil, trist, satisfet i emprenyat”, després d’haver format part del que considera “una autèntica estructura d’Estat” en un període “massa curt” i quan “començava a gaudir un cop passada l’adaptació”.

“Porto molts anys fent informació política i, és clar, que t’ofereixin passar a l’altre costat era molt temptador (sic)”, s’ha justificat sobre el salt que va fer fa sis mesos. “Els periodistes en diem el costat fosc, però jo sempre he intentat il·luminar, donar llum a aquest costat i explicar tota la feina que s’ha fet al Departament”, ha afegit.

(Visited 287 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari