El TSJC endarrereix el judici a Borràs

La defensa de la presidenta del Parlament aconsegueix l'accés demanat al material informàtic intervingut

La presidenta del Parlament, Laura Borràs
La presidenta del Parlament, Laura Borràs

El judici oral a la presidenta suspesa del Parlament de Catalunya, Laura Borràs, haurà d’esperar encara més, ja que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha acceptat traslladar a la defensa de Borràs el material informàtic intervingut durant la instrucció del cas, sobre el presumpte fraccionament de contractes de la Institució de les Lletres Catalanes (ILC).

La defensa de Borràs, segons avança El Periódico, ha aconseguit l’accés al material per sotmetre’ls a un examen pericial, per la qual cosa el TSJC ha acceptat ampliar deu dies el termini per a la presentació de l’escrit de defensa. La mateixa informació, citant fonts jurídiques, afegeix que no és possible determinar en quant de temps s’haurà enllestit aquest examen pericial.

El TSJC ha acceptat la petició de la defensa de Borràs “en el cas que no fos cert” que no se li hagués facilitat abans el material en qüestió, relatiu als correus electrònics sobre la relació entre l’informàtic Isaías Herrero i Borràs. En canvi, el magistrat instructor, Carlos Ramos, ha rebutjat reclamar als Mossos d’Esquadra la documentació que, d’acord amb la defensa, no consta en el procediment.

(Visited 135 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari