El CxRep exhibeix la darrera punxada de Puigdemont

L'expresident de la Generalitat no omple un petit auditori al Poblenou exigint a Espanya que demani perdó a Mèxic

Acte de Carles Puigdemont durant el Dia de la Hispanitat

L’eurodiputat de Junts i expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha intervingut en un acte convocat pel seu Consell per la República (CxRep) aquest dimecres, per motiu del Dia de la Hispanitat, en el qual s’ha exigit a Espanya que demani perdó a Mèxic per la colonització.

Aquest esdeveniment, que ha comptat amb un manifest i s’ha celebrat simultàniament a la Sala Poblenou de Barcelona i a la Biblioteca de las Revoluciones de la Ciutat de Mèxic, amb la participació també d’altres ponents, no aconseguit omplir l’auditori barceloní, com mostren les fotos que ha publicat el mateix CxRep.

Aproximadament la meitat de les cadires que apareixen en la imatge publicada aquest dimecres a Twitter pel CxRep, estan buides. Pel que fa als assistents, la majoria eren gent gran.

Puigdemont, segons ha destacat el CxRep, hi ha manifestat que “Espanya mostra un exercici de poder que està basat en la dominació” i ha argumentat, adreçant-se al seu públic mexicà, que “som germans d’una mateixa causa: l’emancipació”. “El meu record a les víctimes de la conquesta espanyola”, ha afegit en la seva intervenció, que ha tancat l’acte.

(Visited 319 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari