La direcció dels Mossos obre una investigació per l’enfrontament d’agents amb veïns del Raval

En unes imatges es veu com agents fora de servei colpegen portes d'edificis, insulten i amenacen a veïns que els recriminen

Mossos d'Esquadra fora de servei enregistrats per veïns del Raval

La Divisió d’Afers Interns dels Mossos d’Esquadra ha obert una investigació interna per esclarir un enfrontament que van protagonitzar agents del cos de la policia catalana fora de servei, i tot apunta que fora de servei, amb veïns del Raval de Barcelona.

Els fets han saltat a la llum després que a les xarxes socials s’hagi publicat un vídeo en el qual es veu com aquests agents donen cops a portes de diferents edificis del carrer d’en Roig, i quan són recriminats pels veïns, els mossos insultes i amenacen aquests veïns.

Segons alguns testimonis, els agents anirien beguts i van acabar emportant-se un parell de patinets, van insultar els veïns, van trencar una porta a puntades de peu, van orinar en una altra porta i van amenaçar un veí amb una porra extensible. Els agents investigats han argumentat que alguns veïns els van llençar objectes des d’un balcó i que alguns d’ells van patir ferides.

De fet, els agents asseguren que quan estaven al carrer d’en Roig van ser atacats per un lladre multireincident i la seva dona, i que van agafar els dos patinets del portal de casa d’aquesta parella pensant que eren robats. De fet, després de l’incident els mossos van obrir diligències contra aquest individu per un delicte d’atemptat contra agent de l’autoritat.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.