Barcelona revoca les multes pels incompliments de restriccions covid

L’Ajuntament retorna imports cobrats ajustant-se a una resolució del Tribunal Constitucional

Ple de l'Ajuntament de Barcelona

L’Ajuntament de Barcelona ha revocat les multes imposades per incompliments de les restriccions que es van aplicar amb l’objectiu de contenir la pandèmia de la covid-19, una decisió publicada aquest dilluns al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB) que s’adopta arran d’una resolució del Tribunal Constitucional (TC).

El consistori ha anunciat al BOPB que tanca els expedients oberts, que retornarà els imports totalment o parcialment abonats de les multes, i que informarà els ciutadans del procediment per recuperar els diners.

El Constitucional va estimar parcialment un recurs d’inconstitucionalitat dirigit contra alguns punts del decret amb què el govern central va aplicar l’estat d’alarma, el qual dictava les limitacions que van donar lloc a la imposició de multes.

Fa un any, la Generalitat de Catalunya va anunciar que retornaria l’import de 24.000 multes imposades durant la vigència de l’estat d’alarma, la majoria de les quals per circular sense justificant per l’espai públic, les quals van sumar un import de 4 milions d’euros.

(Visited 100 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari