Advertència del PSC a Aragonès: “No donarem ni un minut al nou Govern”

Els socialistes insten els republicans a "venir plorats de casa" i no demanar temps per situar-se

    Alícia Romero, Salvador Illa i Raúl Moreno

    Foto: @salvadorilla

    La portaveu del grup parlamentari socialista, Alícia Romero, ha advertit a l’executiu de Pere Aragonès que el PSC no donarà “ni un minut a aquest nou Govern” i ha recordat que el republicà fa un any i mig que presideix l’executiu català, motiu pel qual no li donaran cap marge per a situar-se. “Fa 500 dies que Aragonès presideix un govern, 500 dies en els quals no hem tingut gaires resultats per millorar la vida dels catalans i les catalanes. Ni un minut a aquest nou Govern“, ha assenyalat la portaveu socialista.

    En la roda de premsa posterior a la reunió extraordinària de l’anomenat Govern alternatiu, Romero ha instat els republicans a “venir plorats de casa” i a no dir ara, justificant-se en el canvi de consellers, “que necessiten dos mesos per a situar-se”. Els socialistes han refermat la seva posició “d’oposició crítica però constructiva” i la seva voluntat de “sumar en allò que sigui possible”. Tot això sense obviar que són el primer grup de la Cambra catalana, ha assenyalat Romero.

    La portaveu socialista ha recordat que l’executiu actual “és un Govern només suportat per 33 diputats” després que el president de la Generalitat hagi perdut el suport de la CUP i de Junts, i ha conclòs que “avui, Pere Aragonès està més sol que abans”. No obstant això, el PSC ha descartat promoure una moció de censura contra el cap de l’executiu català o demanar-li que convoqui eleccions anticipades per evitar generar “més inestabilitat”.

    (Visited 95 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari