Un tinent d’alcalde de Junts, suspès de sou i feina per fitxar i no treballar

El partit ha obert una investigació a Jaume Quintana, càrrec electe de Santa Cristina d'Aro

El tinent d'alcalde de Junts a Santa Cristina d'Aro Jaume Quintana

Foto: Junts

El tinent d’alcalde de Junts a Santa Cristina d’Aro (Baix Empordà), Jaume Quintana, ha estat suspès de sou i feina durant quatre mesos per fitxar i no anar a treballar, una sanció que li ha imposat l’Ajuntament de Calonge, a la mateixa comarca, on Quintana és funcionari de l’àrea d’Esports. Davant d’aquests fets la formació postconvergent, que fa poc que ha confirmat el nom del tinent d’alcalde com a cap de llista a Santa Cristina de cara a les municipals, ha obert una investigació.

El consistori de Calonge va obrir un expedient a Quintana aquest estiu, després de detectar que fitxava i s’absentava del seu lloc de feina, sense fer la jornada que li corresponia, però no ha pogut precisar durant quant de temps va dur a terme aquesta pràctica. Sí que s’ha confirmat que el tinent d’alcalde de Santa Cristina marxava del lloc de treball sense motiu.

Junts, per la seva banda, ha indicat a l’ACN que no tenien coneixement previ d’aquests fets i ha afirmat que obrirà una investigació per tal d’aclarir-los: “Cal confirmar-ne la veracitat i, si es confirma, prendre les mesures oportunes”, assenyala la formació postconvergent.

(Visited 207 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari