CaixaBank, ‘Millor Banc Digital en Banca de Particulars a Espanya’ per Global Finance per setè any consecutiu

CaixaBank ha estat reconegut com el ‘Millor Banc Digital en Banca de Particulars a Espanya’ en els World’s Best Consumer Digital Banks Awards 2022 de la revista Global Finance, un premi que recull per setè any consecutiu. A aquest premi nacional, se sumen dos premis globals -‘Millor Banc Digital de Banca de Particulars en productes d’inversió, dipòsits i targetes al Món 2022’ i ‘Millor Banc Digital de Banca de Particulars en Gestió de Factures al Món 2022’- i un de continental -‘Millor Banc Digital de Banca de Particulars en Préstecs d’Europa Occidental 2022’-. L’entitat es consolida així com un referent en el sector de la banca digital no només a Espanya sinó a nivell global.

Els premis de la revista estatunidenca, que celebren enguany la seva 23a edició, elegeixen els millors bancs del món en l’àmbit de la digitalització i la innovació, valorant, entre altres criteris, la seva estratègia per atreure i donar servei als clients digitals, el creixement en el nombre de clients digitals, la innovació en la cartera de productes i serveis, així com la facilitat i comoditat d’ús de les seves aplicacions i eines digitals.

Per a Joseph Giarraputo, fundador i editor de la revista estatunidenca, “en els anys que està durant aquesta pandèmia, els bancs han accelerat els seus processos de digitalització, la qual cosa ha comportat una ràpida evolució de l’oferta digital en el sector financer. Els nostres premis volen reconèixer aquells bancs que, durant aquest període, han estat capaços de millorar els seus productes i serveis, i de continuar creant noves solucions per a la indústria”.

Lideratge nacional i tres premis sectorials continentals

El jurat dels premis, format per un panell d’experts de la consultora tecnològica Infosys i els editors de la revista, ha valorat el lideratge de CaixaBank a Espanya, on compta amb la base més gran de clients digitals al país, amb 11,1 milions, i on cada dia 3 milions de clients es connecten a la plataforma de banca digital CaixaBankNow. L’entitat compta amb una penetració total dels canals digitals a Espanya (PC + mòbil) del 44%.

Juntament amb el premi nacional, la revista ha atorgat a CaixaBank dos premis globals i un continental, confirmant la seva posició d’entitat pionera al món.

Quant al premi a la ‘Millor Banc Digital de Banca de Particulars en Productes d’inversió, dipòsits i targetes al Món 2022’, CaixaBank disposa d’eines avançades per simplificar el dia a dia dels clients, com per exemple el servei digital d’inversió OCEAN, que permet buscar i comparar fons d’inversió de manera senzilla i intuïtiva, o BrokerNow, una plataforma que permet als  clients realitzar compravenda d’accions, consultar els mercats i índexs borsaris nacionals i internacionals i mantenir-se informats sobre l’actualitat financera en un instant.

Respecte al de ‘Millor Banc Digital de Banca de Particulars en Gestió de Factures al Món 2022’, CaixaBank ha reforçat les seves capacitats en els últims anys en l’àrea de rebuts, xecs i pagaments. L’opció de ‘Portar rebuts d’altres bancs’ ha ajudat els nostres clients a gestionar i controlar de manera àgil totes les seves finances.

Finalment, respecte al de ‘Millor Banc Digital de Banca de Particulars en Préstecs d’Europa Occidental 2022’, l’entitat compta amb una oferta de préstecs única en el mercat gràcies als seus processos de simulació, sol·licitud i contractació 100% online; també és pionera en serveis com el Renting&Go, que permet contractar el renting i rebre el vehicle en tan sols un parell de clics, amb una experiència totalment innovadora.

Reconeixement a l’estratègia d’innovació i digitalització

Amb aquests premis, CaixaBank revalida el seu lideratge en transformació digital gràcies a la seva aposta per la innovació contínua, amb una plataforma única de distribució omnicanal i amb capacitat multiproducte que evoluciona constantment per anticipar-se a les necessitats i preferències dels clients, amb l’objectiu d’oferir la millor experiència i servei. En aquest sentit, a través de CaixaBankNow els clients accedeixen als productes i serveis del banc de manera còmoda i fàcil en qualsevol moment i des de qualsevol lloc.

Aquests premis se sumen a l’obtingut a l’inici de l’any en els The Innovators Awards 2022, també de la revista Global Finance, en els quals CaixaBank va ser elegit el ‘Banc Més Innovador a Europa Occidental 2022’.

(Visited 43 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari