Albiach assegura que el nou Govern d’Aragonès “neix mort” i sense el suport dels comuns

La presidenta d'En Comú Podem ha indicat que “l'única manera d'evitar eleccions és generar un bloc estable de legislatura”

Jéssica Albiach, presidenta d'En Comú Podem al Parlament
Jéssica Albiach, presidenta d'En Comú Podem al Parlament.

La presidenta d’En Comú Podem al Parlament, Jéssica Albiach, ha estat categòrica. El govern en solitari d’ERC, que pretén arribar a acords puntuals amb comuns i partits independentistes, “neix mort i, per tant, no podrà comptar amb el suport” dels morats.

Ho ha confirmat al seu compte de Twitter després d’escoltar les paraules de la consellera de Presidència, Laura Vilagrà, que ha confirmat que Pere Aragonès està confeccionant un govern que solament tindrà consellers afins a ERC.

“A aquestes hores, veiem que ERC continua pensant que es pot governar Catalunya amb 33 escons. És un govern que neix mort i, per tant, no podrà comptar amb el nostre suport. L’única manera d’evitar eleccions és generar un bloc estable de legislatura. Qui ho ha de fer no ho està fent”, ha assenyalat.

(Visited 94 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari