Victòria Alsina encara no ha renunciat al seu càrrec

La consellera d’Acció Exterior i Govern Obert va afirmar que abandonar el Govern de Pere Aragonès era “una decisió poc responsable”

Victòria Alsina, consellera d’Acció Exterior i Govern Obert
Victòria Alsina, consellera d’Acció Exterior i Govern Obert.

Victòria Alsina, consellera d’Acció Exterior i Govern Obert que milita a Junts des del cap de setmana passat, no ha enviat la seva carta de dimissió al president de la Generalitat, Pere Aragonès. La encara dirigent de l’executiu català està esperant la decisió de nomenar un nou conseller que la substitueixi, segons ha informat El Món citant fonts del seu entorn.

Alsina va defensar la continuïtat al Govern d’Aragonès com ho van fer el conseller d’Economia, Jaume Giró, i l’exsecretari general de Junts, Jordi Sànchez. Tot i això, Giró i la consellera d’Acció Exterior van afirmar que acatarien la decisió si guanyés el “no”.

La consellera va indicar que abandonar l’executiu català era “una decisió poc responsable”. La sortida de Junts del Govern d’Aragonès, va argumentar, només servia per “trencar la unitat independentista a la seva última trinxera” i “perdre tot el sacrifici i esforç de tantes persones aquests darrers anys”.

(Visited 169 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari