Un ciberatac causa incidències en diversos hospitals del Barcelonès i el Baix Llobregat

L'atac informàtic també afecta dues residències de gent gran, diversos CAP i Centres d'Atenció Especialitzada

Hospital Moisès Broggi

El Consorci Sanitari Integral (CSI) ha patit aquesta matinada un ciberatac que està causant diversos problemes en el funcionament de la xarxa assistencial dels seus centres. Segons ha avançat El País, hi ha diversos centres sanitaris i residències amb afectacions, entre els quals es troben l’Hospital Moisès Broggi de Sant Joan Despí, el Dos de Maig de Barcelona i l’hospital Creu Roja de l’Hospitalet.

Encara que les consultes urgents estan garantides, fonts policials assenyalen al mitjà esmentat que el ciberatac ha afectat l’ús de diversos dispositius necessaris per a les visites, com és el cas de les radiografies. El Departament de Salut ha assegurat que treballen per resoldre les incidències, que també afecten els Centres d’Atenció Primària (CAP) de Sagrada Família, Collblanc i la Torrassa; els Centres d’Atenció Especialitzada (CAE) de Cornellà, Sant Feliu de Llobregat i de la Torrassa; dues residències de gent gran i l’Hospital Sociosanitari de l’Hospitalet.

(Visited 116 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari