Qui defensa sortir del Govern amb un poema?

La líder de Junts, Laura Borràs, al programa 'Cafè d'idees'

La presidenta de Junts i presidenta suspesa del Parlament, Laura Borràs, no ha sorprès ningú posicionant-se contra la continuïtat de Junts al Govern. En tot cas, pot haver sorprès la manera de fer-ho, Borràs ha fet servir un poema de Montserrat Abelló per oficialitzar la seva postura contrària a la continuïtat: “I aprenc a dir que No. / Amolla en la nit / la veu amarga o / la veu esperançada. / I aprenc a dir que No. / Que ja no és temps de plorar / ni de lamentar-se, ni tampoc / el de cercar excuses fàcils. / I aprenc a dir que No”.

Ho ha fet amb nocturnitat, a un quart de quatre de matinada de dimecres, el dia que complia 52 anys. Això va provocar que la majoria de les piulades de resposta fossin de felicitació, per l’aniversari i pel no. Entremig dels missatges dels seus fans, alguna crítica: “Si vas a dormir tant tard, no et podràs llevar ben d’hora per fer bé la feina que ens cal. Menys frases boniques i més fets útils i dignes sisplau!”.

No satisfeta i per si havia quedat algun dubte, Borràs insistiria més tard, ara en prosa, altra volta a Twitter, afirmant: “Per responsabilitat, per coherència i per respecte als afiliats i votants de Junts i a tots els votants independentistes del 14-F votaré no a quedar-nos”. Després, Jordi Turull, el seu secretari general, declinava pronunciar-se per neutralitat, la que els hi havia demanat la sindicatura electoral de Junts, una petició que Borràs es va passar per l’arc de triomf.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.