Qui defensa sortir del Govern amb un poema?

La líder de Junts, Laura Borràs, al programa 'Cafè d'idees'

La presidenta de Junts i presidenta suspesa del Parlament, Laura Borràs, no ha sorprès ningú posicionant-se contra la continuïtat de Junts al Govern. En tot cas, pot haver sorprès la manera de fer-ho, Borràs ha fet servir un poema de Montserrat Abelló per oficialitzar la seva postura contrària a la continuïtat: “I aprenc a dir que No. / Amolla en la nit / la veu amarga o / la veu esperançada. / I aprenc a dir que No. / Que ja no és temps de plorar / ni de lamentar-se, ni tampoc / el de cercar excuses fàcils. / I aprenc a dir que No”.

Ho ha fet amb nocturnitat, a un quart de quatre de matinada de dimecres, el dia que complia 52 anys. Això va provocar que la majoria de les piulades de resposta fossin de felicitació, per l’aniversari i pel no. Entremig dels missatges dels seus fans, alguna crítica: “Si vas a dormir tant tard, no et podràs llevar ben d’hora per fer bé la feina que ens cal. Menys frases boniques i més fets útils i dignes sisplau!”.

No satisfeta i per si havia quedat algun dubte, Borràs insistiria més tard, ara en prosa, altra volta a Twitter, afirmant: “Per responsabilitat, per coherència i per respecte als afiliats i votants de Junts i a tots els votants independentistes del 14-F votaré no a quedar-nos”. Després, Jordi Turull, el seu secretari general, declinava pronunciar-se per neutralitat, la que els hi havia demanat la sindicatura electoral de Junts, una petició que Borràs es va passar per l’arc de triomf.

(Visited 219 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari